Meer resultaten voor model tekenen

 
model tekenen
 
KZOD Modeltekenen KZOD Beroepsvereniging van Haarlemse kunstenaars Opgericht in 1821.
Al sinds de oprichting van KZOD is tekenen naar model een kernactiviteit van de vereniging. De bovenetage van De Waag is onze tekenzaal. Hier wordt zowel naar naakt als gekleed model gewerkt. Er wordt naar lange en korte standen gewerkt.
verduisterend rolgordijn op maat
Model tekenen en schilderen Utrechts Centrum voor de Kunsten.
In de wijken. Home Cursussen UCK Beeldend Volwassenen Model tekenen en schilderen. Model tekenen en schilderen. Deze korte cursus Model tekenen en schilderen is voor zowel beginners als gevorderden. De lessen bestaan uit een aantal korte en een serie lange standen.
addolcitori acqua
open inloop modeltekenen Ateliers Westerdok.
De werkplaats is voor iedereen die zelfstandig wil tekenen en schilderen naar model. De werkplaats model is een open inloop; inschrijven of reserveren is niet nodig. Kunstenaars en amateurs kunnen hier in een ongedwongen sfeer hun technieken en vaardigheden oefenen.
binnenmuur isoleren
Modeltekenen SKVR Beeldende kunst.
Je zal na afloop meer inzicht hebben verkregen in lichamelijke verhoudingen. Voor werk van docent Leon Moleveld.: Mooie, nette foto. Laat jouw reactie achter. Anderen bekeken ook.: Tekenen en schilderen naar stilleven. Basiscursus tekenen en schilderen. Portret tekenen en schilderen. Tekenen Schilderen: Ideeontwikkeling. Model op groot formaat.
zinken dakgoot
Atelier STOK Tekenen en schilderen naar model in Utrecht.
Tekenen en schilderen naar model in Utrecht. Inloopatelier zonder les. Wie kan modeltekenen, kan alles tekenen. Werken naar model is al eeuwen lang dé basisvaardigheid van kunstenaars. Tijd nemen om te kijken, ècht te kijken en dat weer te geven, dat is de kunst.
Inloopatelier modeltekenen en schilderen Stichting MK24 Amsterdam.
Portret en model, tekenen en schilderen. Vul je schetsboek, gemengde techniek op papier. Tekenen en schilderen voor alle niveaus. Tekenen en schilderen voor gevorderden. Vrije werkplaats: tekenen en schilderen, grafiek, keramiek en beeldhouwen. Inloopatelier modeltekenen en schilderen. Model en emotie.
Modeltekenen leren tekenen bij Crejat Alkmaar kunstlessen.
Niet alleen de natuurgetrouwe afbeelding kan een doel zijn, ook abstraheren of stileren kunnen aan bod komen. Elke week een ander model: man, vrouw, jong en oud, zowel naaktstudies als gekleed. Er wordt gewerkt met diverse materialen: tekenen, schilderen, collage en combinaties van materialen. 4 lessen Model tekenen.
Workshop Modeltekenen Workshops cursussen Nu in het museum Rijksmuseum.
Al eeuwen is het de basisvaardigheid van de kunstenaar: tekenen naar model, zoals Rembrandt zijn vrouw Saskia, of zoals Breitner het dienstmeisje Geesje Kwak. U oefent met verschillende technieken, zoals het maken van snelle schetsen van verschillende houdingen, het vastleggen van een bepaalde pose, of van een detail.

Contacteer ons