Resultaten voor tekenen tegen google

 
tekenen tegen google
 
Google Quick, Draw: Speel Pictionary tegen kunstmatige intelligentie.
Het is een soort Pictionary tegen de computer, de opdrachten om te tekenen zijn bijvoorbeeld een mier, een mandje, een cruiseschip en een zwaard. Dit hoor je de computer ook zeggen terwijl je tekent. Mijn gloeilamp was volgens de kunstmatige intelligentie bijvoorbeeld ook een zwaard of regen. Anderen kunnen ook zien wat je getekend hebt en waar de intelligentie van geleerd heeft om hun creaties te herkennen. Een geinig spelletje dus, wat geheel gratis te spelen is in de browser. Je kunt het op zowel een desktop als een telefoon spelen. Winklevoss-broers: cryptovaluta-guru stal 5.000 bitcoins van ons. Twitter verwijderde ruim 10.000 bots die zich voordeden als Democraten. Zien: Elon Musk toont bizar lange tunnel van The Boring Company. Bedankt voor het aanmelden! Over Auteur Eveline Meijer. Eveline Meijer, 27 jaar, woont in Utrecht. Van jongs af aan geïnteresseerd in technologie en blijft zich verbazen over de snelle ontwikkelingen op het internet en in beveiliging. Volg ons op Twitter. Volg ons op Facebook. Connect via LinkedIn. Volg ons op YouTube. Volg ons op Google.
ballonnen bedrukken
Je kunt nu een potje Pictionary tegen Google spelen NRC.
Je kunt nu een potje Pictionary tegen Google spelen. En daarmee confronteert de computer je nu ook met je falende tekenkunsten. Clara van de Wiel. 16 november 2016. Een potje schaak verliezen van een computer, dat was voor de mens al behoorlijk confronterend.
witgoedhandel-dezwaan.nl
Quick, Draw!
Watch the video below to learn about how it works, and check out more A.I. Built by Jonas Jongejan, Henry Rowley, Takashi Kawashima, Jongmin Kim, Nick Fox-Gieg, with friends at Google Creative Lab and Data Arts Team. Are you sure you want to quit?
spaar systeem
AI van Google herkent je tekeningen in Quick, Draw! Computer Idee.
Volgende Facebook en Google treden op tegen nepnieuws. AI van Google herkent je tekeningen in Quick, Draw! Door: Randolf Bouwma op woensdag 16 november 2016 om 1253.: Google heeft een nieuwe site in het leven geroepen waarbij zijn kunstmatige intelligentie tracht te raden wat je aan het tekenen bent.
korte kapsels
Google Tekeningen Chrome Web Store.
Voeg opmerkingen toe over een vorm of een tekstvak in het kader van uw discussie. Voeg een naam aan een opmerking toe om een e-mailmelding te verzenden. Altijd en overal toegang Al uw tekeningen worden automatisch opgeslagen en bewaard in Google Drive.
Google helpt je mooie tekeningen te maken met AutoDraw Bright.
In dit Google experiment kreeg de speler zes woorden om te tekenen. Per tekening was er 20 seconden de tijd voor simpele krabbels, waarna de AI van Google probeerde te raden wat het was, als een soort Pictionary tegen de computer.
Iedereen kan tekenen met Google AutoDraw iCreate Magazine.
Home / Nieuws / Iedereen kan tekenen met Google AutoDraw. Hoe je het ook wendt of keert niet iedereen kan fatsoenlijk tekenen. Google kent medelijden en heeft met AutoDraw een web-app gemaakt waarmee daadwerkelijk iedereen kan tekenen. Deze werkt op basis van kunstmatige intelligentie.
Test je tekenskills met Google Quick, Draw!
Test je tekenskills met Google Quick, Draw! Claudia Rahanmetan 16 november 2016. Kennen jullie het spelletje Draw Something nog? Hier moet je iets tekenen en je tegenstander moet vervolgens raden wat het is. Zo'n' spelletje heeft Google ook gemaakt maar hier speel je niet tegen een menselijke tegenstander.

Contacteer ons