Meer resultaten voor strip tekenen

 
strip tekenen
 
NTR Het Klokhuis striptekenen.
Vraag aan Het Klokhuis. Het Klokhuis op Social Media. In de klas. Doe het zelf. Donald Duck tekenen. Is dit niet wat je zocht? Probeer het dan met een ander woord. Mijn ouders vinden het goed dat ik me aanmeld.
korte kapsels
bol.com Leer striptekenen, Gerben Bontekoe 9789081920209 Boeken.
Een erg leerzaam boek, waarin het voor iedereen duidelijk wordt dat striptekenen heel eenvoudig kan zijn, met een paar simpele vormen maak je eigenlijk een heel leuk poppetje. Zeker een aanrader voor mensen die denken dat het tekenen van een strip heel moeilijk is, in een paar simpele stappen tover je een geweldig stripfiguur uit je potlood, echt geweldig!
magnetron
bol.com Stap voor stap cartoons en strips leren tekenen, Art Roche 9789044743463 Boeken.
Tegenwoordig is hij creative director bij Cartoon Network New Media. Hoe maak je zelf een strip met je eigen figuurtjes en stijl? Voor kinderen die van tekenen houden, biedt deze uitgave een complete cursus striptekenen. Stap voor stap word je meegenomen door het hele proces van het bedenken en tekenen van een stripfiguur tot het samenstellen van de striptekeningen.
vouwgordijnen op maat
Striptekenen Cultura Ede.
Hoe je een strip met intro, actie en ontknoping schrijft. Je geeft je stripfiguur een naam, gevoel, geluid en laat hem een avontuur beleven. Je leert je stripheld grapjes maken, serieus zijn, dagelijkse dingen te doen, werken, hobbies, sporten, met dieren, in de natuur en met bekende striphelden avonturen beleven. We beginnen met korte strips en tenslotte met wat langere strips te tekenen.
ploeg meubelstoffen
Cartoons en strips tekenen leer je met de cursus van NTI.
Door mensen, dieren en bepaalde situaties vanuit een andere hoek te bekijken, krijg je het onverwachte effect waarvan een goede cartoon of strip het moet hebben. Met andere woorden: je leert te kijken als een cartoonist/striptekenaar. Je leert cartoon tekenen aan de hand van fraaie lesboeken met veel voorbeeldcartoons.
plankdragers
Striptekenen Volksuniversiteit Amsterdam.
Maak kennis met de veelzijdigheid van strips en striptekenen: leer een cartoon tekenen, een dagboekstrip maken en po√ęzie verstrippen. In deze cursus kijken we naar bekende en minder bekende voorbeelden en oefenen we met karakterontwerp, storyboard en scenario. Maar natuurlijk gaan we vooral zelf heel veel tekenen.

Contacteer ons